HRM-diensten

Onze HRM-diensten op abonnementsbasis bieden u als ondernemer veel voordelen. Met het abonnement van IMPULZE bent u verzekerd van een optimale service tegen een vast tarief.

Personeelsgerelateerde zaken zijn voor u als ondernemer tijdrovend en vergen veel inspanning, omdat u op de hoogte moet blijven van de laatste stand van zaken, terwijl u zich liever richt op uw core business. Bovendien valt of staat de toekomst van uw bedrijf met de optimale en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. IMPULZE begrijpt dit als geen ander en biedt u op abonnementsbasis passende ondersteuning aan op het gebied van strategisch, tactisch en operationeel HRM-beleid. 

HRM-abonnement

Voor een vast bedrag per maand kunt u gebruik maken van onze deskundigheid. Op basis van onze quickscan schatten wij van tevoren in welke abonnementvorm (basis, plus of intensief) u nodig heeft. Dit is afhankelijk van welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. 

Met onze telefoon- en e-mailserice krijgt u snel antwoord op korte en algemene vragen. Uiteraard komen we ook op vaste momenten bij u langs om af te stemmen of als u ons hierom verzoekt. U krijgt een vaste HRM-adviseur als aanspreekpunt, die beschikt over een gedegen praktijkervaring en actuele kennis. Onze HRM-adviseur kan desgewenst gebruik maken van de specialistische kennis van zijn collega's of de deskundigheid van externe partners, waarmee IMPULZE intensief samenwerkt. Daarnaast maken wij gebruik van een gespecialiseerd, gerenommeerd, juridisch platform, dat ons breed informeert over alle actualiteiten op HRM gebied. Hierdoor beschikken we ook over alle relevante HRM documenten, die dagelijks juridisch worden getoest.   

Wij zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op al uw vragen of wensen. Mocht u tussentijds willen switchen tussen onze abonnementsvormen, dan is dit uiteraard mogelijk. Laat het ons even weten. Dan passen wij dit graag voor u aan. U kunt de adviesuren naar eigen inzicht inzetten. 

MijnKompas.online

IMPULZE werkt nauw samen met Benefits-4U, een serviceplatform gericht op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Hierdoor beschikken wij over een financieel dashboard, MijnKompas.online genaamd, dat inzicht en overzicht geeft in de financiën van uw medewerkers, altijd en overal, nu en in de toekomst! In het dashboard worden bespaar- en servicediensten aangeboden, waarvan uw medewerkers desgewenst gebruik kunnen maken. Voor u als ondernemer is het interessant om te weten dat het dashboard ook gebruik maakt van een werkgeversportaal. Werkgevers kunnen via dit portaal alle personeelsgerelateerde documenten uploaden en inzien. Met MijnKompas.online hebben werkgevers de mogelijkheid om in het kader van de nieuwe privaywetgeving AVG hun medewerkers inzicht te geven in hun persoonlijke documenten. Dit alles in een veilige omgeving. Mocht u gebruik maken van onze HRM abonnementsvormen, dan stellen wij aan uw medewerkers een dashboard beschikbaar, dat wij, samen met u en uw medewerkers zullen vullen met al hun persoonlijke (HRM) documenten.

Het HRM-abonnement bespaart u kosten

Met het HRM abonnement van IMPULZE weet u waar u aan toe bent. Een abonnement is dé oplossing voor ondernemers die niet beschikken over een eigen HRM adviseur/afdeling. Zelf een fulltime HRM adviseur in dienst nemen is pas rendabel en efficiënt vanaf 77 medewerkers. En de salariskosten van een dergelijke professional zijn ruim boven de € 50.000,- per jaar. 

Met onze abonnementen bent u aanmerkelijk goedkoper uit!